Dimapak eshte kompani lider ne sektorin e ambalazheve ne Shqiperi e cila ofron nje game te gjere me materiale dhe sisteme ambalazhimi per produkte industriale e ushqimore.

Filozofia

Filozofia jone e orientuar drejt klientit, konkretizohet ne nje game te larmishme produktesh e cila na mundeson ti pergjigjemi te gjitha kerkesave te tregut. Kjo gje na ka nxitur te permiresohemi vazhdimisht duke ofruar produkte gjithmone e me inovative qe garantojne performance, siguri dhe kosto te optimizuar.
Kjo politike vihet ne jete fale punes ne grup te nje stafi profesional, te motivuar e te perfshire ne arritjen e objektivave te nderrmarjes.
Qendrojme krahe klienteve tane duke ofruar konsulence teknike qe nga faza fillestare e projektit deri ne asistencen pas-shitjes.
Synojme zgjerimin e vazhdueshem te games se produkteve per te dhene zgjidhje te personalizuara ne funksion te kerkesave me specifike te klienteve tane.
Dimapak eshte e perkushtuar te operoje ne menyre te pergjegjshme ndaj mjedisit duke ofruar produkte 100% te riciklueshme. Cilesia e larte e produkteve tona inovative, u lejon klienteve te ulin normat e konsumit duke konfirmuar orientimin tone ‘’ Earth Care ‘’ku respekti ndaj mjedisit eshte nder vlerat tona kryesore.

Visioni

Vizioni yne eshte te ofrojme zgjidhje sa me te kompletuara per klientet si dhe shtrirja e aktivitetit ne tregje te tjera jashte vendit

Misioni

Te ofrojme produkte te cilesise me te larte, sherbim dhe asistence per te vendosur marredhenie afatgjata me klientet tane ka qene gjithmone misioni yne.

Historia dhe Profili

1998

E themeluar ne vitin 1998 me emrin M.J.Maillis Albania, si filial i grupit nderkombetar M.J.Maillis Group, ishte e para kompani e specializuar ne sektorin e ambalazhimit qe filloi ushtrimin e ketij aktiviteti ne Shqiperi. Pergjate viteve te para te veprimtarise, nen drejtimin e Znj. Bardha Dibra kompania u rrit shume shpejte duke u perpjekur te orientoje tregun e ri Shqiptar drejt produkteve te standarteve Europiane te cilesise me te larte.

2001

Ne vitin 2001, bazuar ne rezultatet e kompanise si dhe krahasuar me filialet e vendeve te tjera te grupit, kompanise i eshte akorduar cmimi i performances se jashtezakonshme ne tregjet emergjente si ai Shqiptar.Ne vitin 2007, M.J.Maillis Group ne faze ristrukturimi, transferoi aktivitetin dhe stafin te Dimapak, e cila eshte aktualisht

 

2007

Ne vitin 2007, M.J.Maillis Group ne faze ristrukturimi, transferoi aktivitetin dhe stafin te Dimapak, e cila eshte aktualisht perfaqesuese dhe partner zyrtar i kompanive me te medha te prodhimit te materialeve dhe makinerive te ambalazhimit ne Europe.

2018

Me pervojen e krijuar pergjate 20 viteve aktiviteti te suksesshem si dhe me filozofine e orientuar drejt klientit, Dimapak vazhdon te udheheqe sektorin e ambalazhimit ne Shqiperi. Kjo eshte arritur duke ofruar nje game te gjere produktesh te cilesise me te larte, ruajtjes se raportit te drejte cilesi/cmim, sherbimit, fleksibilitetit si dhe perqasjes inovative. Keta faktore na mundesojne ti pergjigjemi edhe kerkesave me specifike te klienteve duke ndertuar marredhenie te qendrueshme partneriteti.

Autostrada Tirane-Durres, Km, 8, Tirana, Albania
2018 Dimapak - Make it easy. All right reserved. ©