Me eksperiencen tone te gjate, arrijme te mbulojme te gjitha nevojat e klienteve ne fushen e ambalazhimit te ballove duke ofruar makineri dhe materiale konsumi per lidhjen me shirit plastik PET/PP, mbeshtjellje me Film Polietileni PE si edhe Stretch Film.
Sherbimi yne plotesohet me keshillimin per zgjedhjen e duhur te produktit dhe makinerise per nje proces eficent si dhe me asistencen pas shitjes me suport teknik e pjese kembimi.