Per makinerite Stretch Wrapping jemi perfaqesues zyrtare te Robopac e cila eshte marke nderkombetare e mirenjohur.
Keto makineri njihen per cilesine, besueshmerine dhe qendrueshmerine e tyre. Ne ofrojme nje game te gjere makinerish qe fillojne nga ato me te thjeshtet gjysem automatike te ato plotesisht automatike me rendiment te larte.

Stretch Wrapper ½ automatic

Makinerite ½ automatike mund te jene me platforme rrotulluese, robote rrotullues per te shmangur levizjen e paletes, me krahe rrotullues dhe horizontale.

Ne baze te nevojave, aplikimeve dhe tipeve te paletes makinerite mund te personalizohen me opsione te ndryshme si:

  • Platforme me diameter me te madh se ai standart 1500 mm.
  • Kollone me lartesi sipas kerkeses.
  • Realizim me i shpejte i procesit.
  • Platforme forme patkoi e pershtatshme per futjen e transpaletes.
  • Pressing Unit.
  • Karreli i motorrizuar per Pre-Stretch te filmit deri ne 300 %.
  • Sisteme kontrolli te avancuara me PLC TouchScreen.

Turntable
Model MasterPlat

Rotating Robot
Model S6

Rotating Arm
Model EcoWrap XL

Horizontal Stretch Wrapping
Model Compacta S4

Stretch Wrapper Automatic

Stretch Wrapper Automatic qe ne ofrojme jane te prodhuar me ‘’Know How-n’’ me te specializuar dhe me teknologjine me te avacuar.
Gama e plote e makinerive automatike qe perfshin ato me ‘’platforme rrotulluese’’, ‘’krahe rrotullues’’ dhe ‘’unaze rrotullese’’ eshte e afte te plotesoje edhe kerkesat me specifike te klienteve.
Keto makineri mund te personalizohen me opsione te ndryshme si: vendosja e nje flete plastmasi per ta bere paleten te papershkueshme nga uji, Pressing Unit, prerje dhe ngjitje e filmit, vendosje e kendoreve, ‘’Roping’’ reduktim i gjeresise se filmit, pallet lifter, etj.
Te gjitha makinat mund te integrohen lehtesisht ne fundin e linjes se prodhimit te cdo klienti.

Turntable Model ‘’RotoPlat 3000 HD’’

Rotating Arm Model ‘’Helix’’

Rotating Ring Model ‘’Genesis’’