Ne ofrojme nje game te plote dorezash adezive qe perdoren gjeresisht ne industrine e pijeve, letrave higjenike e detergjenteve. Doreza adezive eshte nje mjet transporti e komunikimi praktik, ekonomik dhe eficent.
Mundesite e personalizimit jane te shumta duke filluar qe nga permasat e ndryshme te diferencuara per nga gjeresia, trashesia e gjatesia deri tek tipi i dorezes dhe printimi.

Disa nga tipet e dorezes jane:

  • Shirit adezivi me doreze te integruar i perbere nga suport adezivi dhe etikete e bute polietileni.
  • Shirit adezivi me doreze te integruar i perbere nga suport adezivi dhe etikete kartoni/letre.
  • Shirit adezivi me doreze te integruar i perbere nga suport adezivi dhe etikete polipropileni.
  • Doreze adezive per produkte me peshe te rende.

Me gamen e gjere te permasave, ngjyrave te ndryshme te ndryshme te printimit, i pergjigjemi edhe kerkesave me specifike te klienteve.

Autostrada Tirane-Durres, Km, 8, Tirana, Albania
2018 Dimapak - Make it easy. All right reserved. ©