Kjo industri eshte zhvilluar shume se fundmi ne Shqiperi. Per te sherbyer kete sektor te ri te industrise ne ofrojme Film Polietileni PE te printuar te nje cilesie te larte per nja pako sa me te sigurte dhe terheqese per syrin e konsumatorit. Teknologjia e perparuar me te cilen prodhohet e printohet filmi kontrollon te gjithe parametrat e tij teknike ne menyre automatike duke bere qe cilesia e tij tju siguroje klienteve nje proces me rendiment te larte, kosto te ulet dhe pako te paraqitshme.

Per kete sektor ofrojme gjithashtu Film PE CoverSheet per ta bere paleten te papershkueshme nga uji, Stretch Film si dhe makineri per mbeshtjelljen e paletes. Sherbimi yne plotesohet me keshillimin per zgjedhjen e duhur te produktit dhe makinerise per nje proces eficent si dhe me asistencen pas shitjes me suport teknik e pjese kembimi.