Fale games se plote te makinerive dhe produkteve te ambalazhimit qe ne ofrojme, mund tu pergjigjemi kerkesave me te vecanta te sektorit te prodhimit te materialeve te ndertimit.

Ne arrijme te mbulojme te gjitha aplikimet me te rendesishme per ambalazhimin e paletave me:

  • Tulla
  • Tjegulla
  • Materiale ndertimi ne thes si Cimento, Kolle etj
  • Pllaka dhe Pllaka Trotuari
  • Blloqe cimentosh

Ofrojme makineri plotesisht automatike, ½ automatike dhe materiale per lidhjen/mbeshtjelljen e paletes me:

  • Shirit Plastik PET/PP
  • Stretch Film
  • Stretch Hood
  • Shrink Hood

Sherbimi yne plotesohet me keshillimin per zgjedhjen e duhur te produktit dhe makinerise per nje proces eficent si dhe me asistencen pas shitjes me suport teknik e pjese kembimi.