Dimapak ofron nje game te gjere produktesh ambalazhimi per industrine ushqimore.
Nga fermeri te konsumatori final, materialet tona kane aftesi te ruajne vlerat ushqimore, shijen, ngjyren, sigurine e produktit si dhe ulin ndjeshem shperdorimin e ushqimit. Sektoret e aplikimit jane: ambalazhimi i mishit te fresket dhe te perpunuar, produkteve te bulmetit (djathi etj), pules, peshkut dhe ne supermarkete te reparti i ushiqimeve te fresketa.

Gama jone e plote e produkteve te ambalazhimit per kete sektor ka perberje komplekse dhe ploteson kerkesat me specifike te klienteve per ambalazhim ne vakum dhe atmosfere te modifikuar. Synimi yne eshte te ofrojme produkte ambalazhimi gjithmone e me inovative qe rrisin eficencen operacionale dhe ne thelb kontribuojne ne uljen e shperdorimit te ushqimit dhe te ndotjes se mjedisit.

Produktet qe ne ofrojme jane:

 • Qese Vakumi PA/PE
 • Filma Flow Pack Vertikale e Horizontale
 • Filma per ‘’Tray Lidding’’
 • Filma Vakumi ‘’Skin’’
 • Stretch Film: PVC dhe Polietilen
 • Vasketa XPS standarte dhe perthithese
 • Shrink Bags per:
 • Perdorim te pergjithshem
 • Rezistence te mesme
 • Rezistence te larte per kocka
 • Stazhonimin e djathit
 • Pasterizim
 • Produkte te ngrira
 • Filma High-Barrier per Termoformim:
 • Filma te poshtem, Fleksibel e Rigide
 • Filma te siperm
Pvc-Stretch-on-Dispenser

Karakteristikat me te rendesishme me te cilat mund te personalizohen disa nga keto produkte jane:  barriera e larte ndaj oksigjenit, gazrave, aromave, lageshtise, antifog, per pasterizim, rezistenca e larte mekanike, Easy Open, Reclosable, prinitimi deri ne 8 ngjyra etj.

Autostrada Tirane-Durres, Km, 8, Tirana, Albania
2018 Dimapak - Make it easy. All right reserved. ©