Ne ofrojme nje game te gjere e te plote produktesh per industrine e kartonit duke filluar nga makinerite automatike e ½ automatike dhe materialet e konsumit per mbylljen e kutise se kartonit me skoc deri tek lidhja e paletes me shirit PET/PP dhe mbeshtjellja e saj me Stretch Film.

Materialet e konsumit, makinat ½ automatike dhe pajisjet manuale per kete proces ambalazhimi, jane pjese e stokut ne magazinen tone.

Sherbimi yne plotesohet me keshillimin per zgjedhjen e duhur te produktit dhe makinerise per nje proces eficent si dhe me asistencen pas shitjes me suport teknik e pjese kembimi.