Dimapak ofron shumellojshmeri produktesh per industrine e metaleve. Pervec shiritit metalik i cili eshte i disponueshem ne magazinen tone ne shume permasa, ne ofrojme edhe nje game te gjere pajisjesh manuale (Steel Strapping Tools) per lidhjen e shiritit ne gjithe llojet e aplikimeve, nga ato me siperfaqe te sheshte te ato me siperfaqe rrumbullake.
Per industrine e metaleve ofrojme gjithashtu sisteme e pajisje per lidhje me shirit PET i cili fale karakteristikave te tij teknike se fundmi po perdoret si zevendesues i shiritit metalik ne disa aplikime.
Sherbimi yne plotesohet me keshillimin per zgjedhjen e duhur te produktit dhe makinerise per nje proces eficent si dhe me asistencen pas shitjes me suport teknik e pjese kembimi.