Mbyllja me skoc e kutise se kartonit permes perdorimit te makinerise eshte me e sigurte, me e shpejte dhe me ekonomike. Makinerite jane te projektuara per tju pergjigjur te gjithe kerkesave si: kuti me permasa te njejta apo te ndryshme, skoc te gjere apo te ngushte, mbyllje larte-poshte ose anesore.
Dimapak ofron gjithashtu makina automatike qe bejne mbylljen e kutise se kartonit me sprucim adezivi. Perdorimi i ketij tipi makinerie siguron kosto me te ulet procesi duke justifikuar investimin fillestar.

Rregullim manual – Model SK1

Veterregullim i permasave – Model SR20

Makineri Automatike

Ne ofrojme zgjidhje te shumta per automatizimin e procesit te mbylljes se kutise, duke filluar nga tipi me i shitur SM11 me skoc te tipi HM11 me sprucim adezivi HotMelt e deri te makineria SM44 me rregullim automatik te permasave.

Rregullim manual - Model SM11

Veterregulluese – Model SM44

Rregullim manual – Model HM11