Per kete industri Dimapak ofron materiale ambalazhimi per mbeshtjelljen e blloqeve te polisterolit me Film dhe Thes Polietileni te printuar ose jo.
Cilesia e larte e filmit dhe e printimit diferencon produktin e klientit.

Per procesin e lidhjes se blloqeve/fleteve te polisterolit ofrojme shirit plastik PP (polipropileni) dhe makineri ½ automatike.
Sherbimi yne plotesohet me keshillimin per zgjedhjen e duhur te produktit dhe makinerise per nje proces eficent si dhe me asistencen pas shitjes me suport teknik e pjese kembimi.