SHERBIME PAS SHITJES

Asistenca pas shitjes eshte shume e rendesishme per te kuptuar kerkesat, nevojat dhe problematikat e klienteve.
Per te ofruar nje sherbim sa me cilesor, ne investojme ne formimin profesional te inxhinjereve tane dhe sigurohemi qe dijet e tyre te jene te perditesuara me zhvillimet e fundit te teknologjise se ambalazhimit.

Ne ofrojme:
1. Sherbimin e asistences me inxhinjere te specializuar mbi materialet e makinerite tona.
2. Instalim te makinerive dhe udhezim te personelit te klienteve per perdorimin e tyre.
3. Program mirmbajtjeje për te ruajtur efikasitetin dhe eficencen e makinerive.
4. Modifikime dhe pershtatje te makinerive e produkteve sipas nevojave te klientit.

PJESE KEMBIMI

Dimapak ofron sherbim teknik te specializuar me pjese kembimi per te gjitha makinerite.

Ne ofrojme:
1. Liste me pjese kembimi te rekomanduara per tu mbajtur gjendje nga klienti.
2. Game e gjere pjesesh kembimi te disponueshme ne magazine per dorezim te menjehershem.
3. Pjese kembimi per makinerite e konkurences.
4. Pamje ne 3D te zberthyera.
5. Skema elektrike dhe mekanike.

DOREZIM I MENJEHERSHEM

Stoku i materialeve dhe makinerive qe disponojme ne magazinen tone na lejon ti pergjigjemi ne kohe porosive te klienteve duke i dorezuar menjehere ato.
Gjithashtu, stoku yne i perbere nga artikuj te diversifikuar na ben te jemi fleksibel duke iu sigururar klienteve mundesi te shumta zgjedhjeje ne nje kohe te shkurter.

SHERBIM GRAFIK

Imazhi i markes se klienteve tane eshte shume i rendesishem per ne. Stafi yne eshte i gatshem per te ndihmuar klientet ne zbatimin e ideve te tyre nga aspekti teknik.

1. Konsulence per vendosjen e imazhit nga aspekti teknik
2. Optimizimi i ngjyrave dhe i numrit te tyre
3. Perzgjedhja e bojrave me te pershtatshme
4. Cromaline
5. Realizim i cliché-se

PACKAGING AUDIT & OPTIMIZIM

Me pervojen tone te gjate prej 20 vitesh, kemi perqasje unike ne treg per te optimizuar procesin e ambalazhimit ne fund te linjes.

I mbeshtetur ne nje game te gjere e te shumellojshme artikujsh, ekipi yne profesionist sjell zgjidhjet me eficente qe garantojne sigurine makismale te produktit te ambalazhuar me koston me te ulet.

Ju vijme ne ndihme klienteve tane duke keshilluar mbi produktin i cili iu pershtatet kerkesave te tyre si dhe te kontrollojne ne menyre periodike kostot e procesit te ambalazhimit.

Avantazhet e ketij sherbimi jane:
1. Siguri dhe qendrueshmeri maksimale e produktit te ambalazhuar gjate transportimit dhe magazinimit.
2. Kontroll i vazhdueshem mbi koston e procesit te ambalazhimit.
3. Ulje e kostos se ambalazhimit.
Autostrada Tirane-Durres, Km, 8, Tirana, Albania
2018 Dimapak - Make it easy. All right reserved. ©