Dimapak eshte partner i kompanive qe prodhojne, perpunojne e ambalazhojne produkte ushqimore duke dhene zgjidhje qe rrisin eficencen operacionale dhe jetegjatesine e artikujve te ambalazhuar nga disa dite ne jave te tera.

Filmat dhe qeset e gatshme qe ne ofrojme te konceptuar per te garantuar cilesi, siguri dhe jetegjatesi te larte perdoren ne sektoret te ndryshem te industrise ushqimore per:

  • Ambalazhimin e mishit te fresket dhe te perpunuar.
  • Ambalazhimin e djathit dhe bulmetit.
  • Ambalazhimin e pules.
  • Ambalazhimin e peshkut.

Per keto sektore te industrise ushqimore ne ofrojme keto zgjidhje ambalazhimi:

  • Shrink Bags Vakumi
  • Shrink Bags.
  • Thermoformim.
  • Flow Pack Horizontal dhe Vertikal.
  • Ambalazhim ‘’Tray Lidding ‘’.


Sherbimi yne plotesohet me keshillimin per zgjedhjen e duhur te produktit e makinerise per nje proces eficent, si dhe me asistencen pas shitjes me suport teknik e pjese kembimi.