Dimapak ofron nje game te gjere makinerish per ambalazhime plastike me termotkurrje te produkteve te ndryshme duke plotesuar kerkesat e gjithe sektoreve te tregut. 100% Made in Italy, makinerite qe ne ofrojme jane te prodhuara me materiale te certifikuara dhe me perberesit me te mire elektronike duke siguruar besueshmeri e qendrueshmeri.
Nese keni nevoje per makineri manuale me kembane, makine ½ automatike me furre+tunel ose nje makineri teresisht automatike, ne mund tju ofrojme zgjidhjen e duhur per kerkesat tuaja.

Makinerite manuale me kembane plotesojne te gjitha kerkesat per ambalazhim me shpejtesi te ulet. Makinerite ½ automatike ‘’MonoBllok’’ e ‘’Modulare’’ me tunel jane ideale per klientet qe kane formate te shumta me produkte dhe ngarkese te ndryshme pune.

Makineri manuale me kembane

Makineri ½ automatike ‘’MonoBllok’’ me tunel

Makineri Modulare Saldim + Tunel per Termotkurrje

Makineri automatike

Gama e makinerive automatike mund te integrohet ne fundin e linjes se prodhimit dhe eshte zgjidhja e duhur per ambalazhim me rendiment shume te larte.
Keto makineri mund te perdorin filma PVC dhe POF Poliolefin me trashesi te ulet.