Dimapak ofron nje game te gjere makinerish qe perdorin Shrink Film Polietileni PE te kombinuara me furra per termotkurrjen. Gama e makinerive fillon me ato ½ automatike me shtytes per produktet ( Modeli MS700 ) deri te makinerite teresisht automatike per tu integruar ne linje. Ne mund tju japim zgjidhje te shumta per çdo lloj aplikimi ne varesi te kerkesave te klienteve.
Me modelin HS90° produktet mund te hyjne me kend 90° ne makine, cka lejon te perzgjidhen formate te ndryshme pakoje.
Per aplikimet qe kane nevoje per shpejtesi te larte dhe funksione shtese si devijim korsie, perdorimin e nje flete kartoni apo perdorimin e filmit te printuar, ne ofrojme makineri teresisht automatike. Keto zgjidhje mund te personalizohen per cdo fund linje, aplikim apo tip produkti.

Model MS700/900 Single Block

Makine ½ automatike me barre saldimi. Produktet vihen manualisht. Kapaciteti 5-12 pako / min.

Model HS90°

Produktet futen anash 90° ne 1 apo 2 pista. E pajisur me PLC Touch per perzgjedhjen e formateve. Integrohet ne linja automatike.

Makineri Automatike

Linje automatike me lancim te filmit e produktivitet te larte.
E pershtatshme per te punuar me film te printuar, per te ambalazhuar ne nje ose disa linja vetem me film PE ose me film dhe flete kartoni poshte pakos.