Ambalazhe mbrojtese

DimapakAdmin

Dimapak ofron nje game te gjere artikujsh ‘’Product Care’’ te krijuara enkas per te shmangur shperdorimin e materialit, energjise, hapesires, kohes, e punes se dores. Synimi eshte ulja e demtimeve duke siguruar qe produktet dhe materialet e paketuara te jene te mbrojtura gjate gjithe udhetimit te tyre deri ne mberritjen te klienti final. Nje tjeter qellim kryesor eshte optimizimi i permasave te pakos dhe hapesires se ambalazhimit. Permasat e duhura te hapesires dhe pakos rrisin eficencen ne pune dhe bejne qe kostot e transportit te jene me te uleta. Pervoja e klientit nuk mbaron me dorezimin e suksesshem te pakos. Pakoja terheqese qe hapet lehte dhe mund te riperdoret kane impakt te qendrueshem ne besnikerine e klientit dhe reputacionin e markes tuaj.

Artikujt e familjes Product Care qe ne ofrojme jane:

Bubble Film – Diferenca eshte te Barriera

Filmi me flluska qe ne ofrojme ka nje Shtrese Barriere qe mban ajrin brenda e cila siguron mbrojtje te mire dhe te qendrueshme ne kohe ne krahasim me produktet e tjera te zakonshme.

‘’Sekreti’’ eshte te Barriera.

Ky produkt eshte i disponueshem ne gjeresi e gjatesi te ndryshme, gjithashtu edhe ne formen e qeseve te gatshme me mbyllje te lehte Peel & Seal. Bubble Film mund te personalizohet duke u printuar me logon e klientit.

CellAir – Foam packaging

Eshte produkt shume i perhapur per cfaredo tip amballazhimi. Ofron mbrojtje dhe eshte zgjidhje mjaft eficente. I reziston lageshtise dhe ofron izolim termik. Ky produkt i prodhuar nga Polietileni i Ricikluar eshte i disponueshem ne permasa te ndryshme per nga gjeresia, trashesia e gjatesia.

Picture1

Profil U, Profil L, Profil Per Xhama, Kendore

Zarfe Mail Lite

Zarfet e mbushur me flluska jane zgjidhja e duhur per mbrojtje te produkteve delikate gjate transportit. Shtresa Barriere garanton mbajtjen e ajrit brenda zarfit edhe gjate ushtrimit te forcave te jashtme.
Mail-Lite eshte i disponueshem ne permasa te ndryshme. Zarfi mund te personalizohet duke printuar marken e klientit.

Inflatable Sistems – Sisteme fryrese

Sistemet me fryrje te filmit ‘’NewAir IB Express’’ (NAX) dhe ‘’FillAir Cyclone’’ (FAC) prodhojne perkatesisht; film me flluska me barriere me gjeresi 40 e 80 cm dhe jasteqe me ajer per mbrojtje te produktit dhe mbushje te boshllekut ne kuti.
Keto makineri mundesojne nje kursim te jashtezakonshem te hapesires se punes. Fryrja e filmit me keto makineri kerkon shume pak hapesire dhe shmang transportin e materialeve voluminoze si Bubble Film dhe CellAir. Ne kete menyre klientet shfrytezojne ne menyren e duhur hapesiren dhe ulin koston e transportit

NEWAIR IB EXPRESS

FILLAIR CYCLONE

Fryni vetem ato qe ju duhen, atehere kur ju duhen.

Profile Kartoni – Edgeboards

Profilet e Kartonit tip L jane ideale per te mbrojtur produktet ne paleta gjate transportit e magazinimit. Ky produkt mund te personalizohet sipas permasave te ndryshme, cilesise (kunder lageshtise ose jo), ngjyres e printimit me logon e klientit.
Profilet e kartonit sigurojne mbrojtje kunder forcave te jashtme, si goditjet, tronditjet, lekundjet e trysnia.
Perforconi paketimin tuaj me Profile Kartoni dhe reduktoni demtimet e mallit.

Ambalazhe Ushqimore

DimapakAdmin

Dimapak ofron nje game te gjere produktesh ambalazhimi per industrine ushqimore.
Nga fermeri te konsumatori final, materialet tona kane aftesi te ruajne vlerat ushqimore, shijen, ngjyren, sigurine e produktit si dhe ulin ndjeshem shperdorimin e ushqimit. Sektoret e aplikimit jane: ambalazhimi i mishit te fresket dhe te perpunuar, produkteve te bulmetit (djathi etj), pules, peshkut dhe ne supermarkete te reparti i ushiqimeve te fresketa.

Gama jone e plote e produkteve te ambalazhimit per kete sektor ka perberje komplekse dhe ploteson kerkesat me specifike te klienteve per ambalazhim ne vakum dhe atmosfere te modifikuar. Synimi yne eshte te ofrojme produkte ambalazhimi gjithmone e me inovative qe rrisin eficencen operacionale dhe ne thelb kontribuojne ne uljen e shperdorimit te ushqimit dhe te ndotjes se mjedisit.

Produktet qe ne ofrojme jane:

 • Qese Vakumi PA/PE
 • Filma Flow Pack Vertikale e Horizontale
 • Filma per ‘’Tray Lidding’’
 • Filma Vakumi ‘’Skin’’
 • Stretch Film: PVC dhe Polietilen
 • Vasketa XPS standarte dhe perthithese
 • Shrink Bags per:
 • Perdorim te pergjithshem
 • Rezistence te mesme
 • Rezistence te larte per kocka
 • Stazhonimin e djathit
 • Pasterizim
 • Produkte te ngrira
 • Filma High-Barrier per Termoformim:
 • Filma te poshtem, Fleksibel e Rigide
 • Filma te siperm
Pvc-Stretch-on-Dispenser

Karakteristikat me te rendesishme me te cilat mund te personalizohen disa nga keto produkte jane:  barriera e larte ndaj oksigjenit, gazrave, aromave, lageshtise, antifog, per pasterizim, rezistenca e larte mekanike, Easy Open, Reclosable, prinitimi deri ne 8 ngjyra etj.

Doreza Adezive

DimapakAdmin

Ne ofrojme nje game te plote dorezash adezive qe perdoren gjeresisht ne industrine e pijeve, letrave higjenike e detergjenteve. Doreza adezive eshte nje mjet transporti e komunikimi praktik, ekonomik dhe eficent.
Mundesite e personalizimit jane te shumta duke filluar qe nga permasat e ndryshme te diferencuara per nga gjeresia, trashesia e gjatesia deri tek tipi i dorezes dhe printimi.

Disa nga tipet e dorezes jane:

 • Shirit adezivi me doreze te integruar i perbere nga suport adezivi dhe etikete e bute polietileni.
 • Shirit adezivi me doreze te integruar i perbere nga suport adezivi dhe etikete kartoni/letre.
 • Shirit adezivi me doreze te integruar i perbere nga suport adezivi dhe etikete polipropileni.
 • Doreze adezive per produkte me peshe te rende.

Me gamen e gjere te permasave, ngjyrave te ndryshme te ndryshme te printimit, i pergjigjemi edhe kerkesave me specifike te klienteve.

Autostrada Tirane-Durres, Km, 8, Tirana, Albania
2018 Dimapak - Make it easy. All right reserved. ©