Shirita plastike

DimapakAdmin

Shiritat Plastike kane perdorim te gjere per lidhjen e paletave dhe produkteve te ndryshme ne fushen e prodhimit industrial, shperndarjes dhe logjistikes. Shiritat qe ne ofrojme jane performante por edhe ekologjike, 100% te ricklueshem jane te prodhuar nga lende te para te rigjeneruara e jo vetem. Cilesia e shiritave tane eshte e kontrolluar dhe e certifikuar per shkak te perzgjedhjes se lendeve te para me te mira dhe prodhimit me teknologjine me te avancuar.

Shiritat Plastike ndahen ne dy kategori kryesore:

Shirit Poliesteri PET

I prodhuar nga lende te para teresisht te ricikluara, shiriti PET ka force te jashtezakonshme mbajtjeje dhe elasticitet te kufizuar. Eshte i pandjeshem ndaj agjenteve atmosferike si ndryshimi i temperaturave dhe rrezeve te diellit ultraviolet.
Garanton shtrengim dhe siguri te produktit te ambalazhuar ne cdo faze te procesit, qe nga ambalazhimi, transportimi, magazinimi per nje kohe te gjate e deri ne mberritjen e paletes te klienti final.

Meqenese nuk ndryshket dhe ofron qendrueshmeri absolute te paletes shpesh eshte alternative zevendesuese e shiritit metalik.
I prodhuar ne permasa te ndryshme ky produkt perdoret ne makina automatike dhe pajisje manuale me ngjitje.
Sektoret e perdorimit te shiritit PET jane: ai i ndertimit (tulla, tjegulla, blloqe betoni etj), logjistika, industria metalike, e drurit, e pijeve dhe e kartonit.

Shirit Polipropileni PP

Shiriti i Polipropilenit PP perdoret gjeresisht ne shume sektore te industrise, si nje zgjidhje praktike dhe ekonomike. Ne varesi te aplikimit dhe produktit qe do te lidhet, ky artikull eshte i pershtatshem per perdorim si me makineri automatike ashtu edhe me pajisje manuale me ngjitje ose me kapese.
Shiritat plastike PP mund te konsiderohen si mjet komunikimi pasi mund te printohen deri ne 3 ngjyra me qellim dallimin e markes se klientit.

Ne ofrojme nje game te plote shiritash plastike te diferencuar per nga gjeresia, trashesia, gjatesia, lloji i siperfaqes (e sheshte ose me reliev) e ngjyra duke na lejuar te japim zgjidhje te personalizuara per plotesimin e gjithe kerkesave te tregut.
Pervoja jone e gjate na mundeson ti jemi krahe klientit per te bere zgjedhjen e duhur teknikisht sipas nevojave e kushteve te tij te ambalazhimit.

Shrink Film LDPE

DimapakAdmin


Shrink Film eshte produkt qe ka perdorim te gjere ne industrine e ambalazhimit te pijeve, miellit, orizit, sheqerit, konservave, si dhe ne industrine e ambalazhimit te materialeve te ndertimit.

Ky artikull perdoret lehtesisht ne makineri me termotkurrje te cilat mund te jene automatike me hedhje filmi dhe ½ automatike me barre saldimi. Dimapak ofron nje game te gjere e te plote te artikullit Shrink Film PE, qe i pershtatet te gjitha produkteve dhe makinerive te klienteve tane. Filmi prodhohet me teknologjine me te avancuar te kohes, duke bere qe te gjitha karakteristikat teknike te kontrollohen ne menyre automatike. Gama plotesohet se fundmi me familjen e re te filmave ‘’Super te holle’’ qe mundesojne uljen e konsumit te materialit deri ne 50% duke garantuar te njejten rezistence e qendrueshmeri te pakos.

Objektivi yne:

Formati 1,5Lt 2×3 me Trashesi 30-35 mikron.

Formati 2.0Lt 2×3 me Trashesi 40 mikron.

Ne qendrojme krahe klienteve tane duke ofruar zgjidhje te personalizuara. Mundesite e personalizimit jane te shumta duke filluar qe nga forma ne baze te aplikimit e deri te printimi.
Format e filmit mund te jene: Flete ne bobine, i palosur ne nje ane, i palosur ne dy ane, shumepalesh, tub, tub i palosur dhe gjithashtu thes i gatshem.

Shrink Film mund te ofrohet me ngjyra transparente ose opake, i mikroforuar dhe NoCollant ( film qe nuk ngjit ) per produkte te ambalazhuara me perpara me film. Ky produkt eshte mjet i forte komunkimi per klientet tane. Shrink Film qe ne ofrojme eshte ideal per produktet qe do ekspozohen fale transparences dhe shkelqimit te larte qe ka.
Shrink Film mund te printohet me cilesi shume te larte deri ne 10 ngjyra duke i garantuar produktit te ambalazhuar veti te shkelqyera optike per identifikimin e markes ne piken e shitjes.

Imazhi juaj eshte i rendesishem per ne, ndaj stafi yne eshte gjithmone i gatshem per te bashkepunuar ne zbatimin e ideve te klienteve tane.

Autostrada Tirane-Durres, Km, 8, Tirana, Albania
2018 Dimapak - Make it easy. All right reserved. ©